first

Verjaardagen, feesten en partijen

Hof Poppendamme is de perfecte locatie voor het houden van verjaardagen, feesten, partijen en andere gelegenheden. We krijgen veel vragen voor indicaties van kosten. Dit is altijd lastig te bepalen daar dat volledig afhankelijk is van de wensen. Onze meeste consumpties zijn verkrijgbaar vanaf €2,30. Uiteraard zijn (sterk) alcoholische dranken en speciaal koffies duurder in prijs.
Hof Poppendamme rekent geen huur voor entree of voor reserveringen. Het is helaas niet mogelijk de volledige locatie af te huren. Zo lang er ruimte is bestaat altijd de kans dat er meerdere feesten/partijen tegelijk plaats vinden en is Hof Poppendamme altijd toegankelijk voor dag gasten. Uiteraard zorgen we wel dat er voldoende zit gelegenheid is voor het aantal opgegeven personen (volwassenen).

Onze volledige menukaart is te vinden op deze website onder het kopje ‘relaxtaurant’. Hierdoor kunt u vaak zelf al een indicatie van kosten maken. Ter compensatie in kosten is het bij Hof Poppendamme mogelijk eigen gebak mee te brengen (vanaf 20 personen). Dit gebak mag niet van HoneyPie zijn, daar dit onze eigen leverancier van gebak is. Er zijn altijd diverse taarten van HoneyPie bij ons verkrijgbaar. Het meebrengen van andere consumpties zoals chips/snoep/koek/drinken etc. is niet toegestaan. We bieden voor de kleinste olvarit aan en ook snoep en chips is voldoende aanwezig. Voor kinderen zijn er kannen siroop verkrijgbaar.

Alle reserveringen zullen in ons restaurant plaatsvinden. Zodat we ons speelgedeelte zo veel mogelijk beschikbaar houden voor onze dag gasten.

 

Als extra aanvulling op uw feest is ook onderstaande verkrijgbaar buitenom de menukaart.

– 16 minisnacks voor € 13,50 euro.
– Bordje kaas/worst voor € 7,50 euro (Graag voortijdig reserveren)
– Kindertafel met chips/spekjes voor € 7,50 euro. (+- 10 kinderen)
– Nootjes op tafel voor € 2,00 per schaaltje.
– Tapas van de kaart te bestellen.

 

Reserveren in het speelgedeelte is niet mogelijk. Eigen consumpties zijn niet toegestaan

 

Vragen of reserveren? Vul onderstaande formulier in


U kunt niet reageren op dit bericht