first

Binnenspeeltuin bij Hof Poppendamme in Zeeland

Midden in het Zeeuwse landschap staat een grote natuur- en speelboerderij, waar je heerlijk kunt spelen en ravotten, buiten in de natuur. In de speelboerderij zullen de kinderen zich nooit vervelen. De boerderij heeft een hele grote binnenspeeltuin. Er is zo veel te ontdekken. Meer dan 500 m2 speelplezier in de binnenspeeltuin. Poppendamme is dus ook een goed idee bij minder zonnig weer.

Er is van alles te ontdekken in de vele verborgen gangetjes en trappetjes en spelletjes, dus je zal je niet snel vervelen in onze grote binnenspeeltuin. De ouders kunnen vanaf hun tafeltje de kinderen in de gaten houden genietend van een hapje of een drankje. Ook kan je plaatsnemen buiten op het grote terras, aan een picknicktafel, of in de relaxstoelen, of in het relaxtaurant.

En als je moe bent van al het spelen, dan ga je even lekker uitrusten in de grote bioscoop, waar altijd een film draait.

 

Soms ontdek je van die plekjes waarvan je bijna niet kan geloven dat je er nog niet eerder over had gehoord. De best bewaarde geheimen, zijn de mooiste ontdekkingen. Zo’n ontdekking is Hof Poppendamme. Mooi weer of slecht weer, er is altijd wat te doen!
Bel 0118-851890 of mail: Mail ons

U kunt niet reageren op dit bericht